Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αγορών

Όσοι πελάτες γίνουν ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ), συγκεντρώνουν πόντους (1€ αντιστοιχεί σε 1 πόντο) που ενσωματώνονται στον λογαριασμό τους. Όταν συγκεντρωθεί το ύψος των 200 πόντων τότε ο πελάτης-μέλος μπορεί να τους εξαργυρώσει κερδίζοντας έκπτωση 5 ευρώ στην παραγγελία του. Η εξαργύρωση των πόντων προϋποθέτει ελάχιστη παραγγελία 30 ευρώ.

Για τις παραγγελίες που έχουμε λάβει με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής:

  • Σας καλούμε στο τηλέφωνο που μας έχετε δώσει στην παραγγελία σας για μία επιβεβαίωση αν ισχύει η παραγγελία και με ποιο τρόπο θα παραλάβετε.
  • Σε περίπτωση που δεν απαντάτε στο τηλέφωνο που μας έχετε δώσει σας στέλνουμε e mail στο οποίο σας ρωτάμε τα παραπάνω.
  • Αν δεν λάβουμε κάποια απάντηση η δεν καταστεί εφικτή με κανέναν τρόπο η επικοινωνία μαζί σας τότε η παραγγελία μετά από 2 με 3 εργάσιμες ημέρες ακυρώνεται.

Γενικοί Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα toolsmania.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εργαλείων μέσω διαδικτύου, που ανήκει στην επιχείρηση με επωνυμία “TOOLSMANIA EE”  με Α.Φ.Μ.: 801702790 και Γ.Ε.ΜΗ.: 161796301000 , ΔΟΥ: Παλλήνης με έδρα Λεωφ. Βραυρώνος 218, ΤΚ: 19016, Αρτέμιδα Αττικής.

Το toolsmania.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί ή να τροποποιεί ελεύθερα τις προϋποθέσεις και τους όρους των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώνει τους τελικούς καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πολιτική προστασίας

Το www.toolsmania.gr λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου τόσο κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες του όσο και κατά την είσοδο στην περιοχή περιορισμένης πρόσβασης για την χρήση από τους εξουσιοδοτημένους χρήστες – συνδρομητές αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.
Διευκρινίζεται ότι το www.toolsmania.gr  δεν λαμβάνει κανένα στοιχείο από τους επισκέπτες και χρήστες των ιστοσελίδων και των περιοχών του διαδικτυακού μας τόπου, στις οποίες υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση, και εγγυάται ότι από το χρησιμοποιούμενο λογισμικό δεν γίνεται αυτόματη ανάληψη στοιχείων επισκεπτών. Η Εταιρία λαμβάνει μόνο στοιχεία από τους συνδρομητές αυτής στο πλαίσιο της συνδρομής, τα οποία της γνωστοποιούν οι ίδιοι συνδρομητές αυτής. Δεν ευθυνόμαστε επίσης για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται η επιχείρησή μας για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.
To www.toolsmania.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη, χωρίς σφάλματα λειτουργία του Διαδικτυακού Τόπου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη από τις δυσχέρειες ή από την διακοπή πρόσβασης για τεχνικούς λόγους και εν γένει από προβλήματα που επηρεάζουν ή αναστέλλουν για εύλογο χρονικό διάστημα τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και του δικτυακού τόπου γενικότερα.
Το www.toolsmania.gr σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν 2472/97 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Στη συνέχεια παρατίθεται η πολιτική και η σημασία της για εσάς, τον χρήστη του ιστότοπου.

Προσωπικά δεδομένα

To www.toolsmania.gr δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ΠΔ) (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο, επάγγελμα) εκτός εάν μας τα παράσχετε οικιοθελώς. Θα σας ζητηθούν  εάν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες σελίδες του δικτυακού μας τόπου, επί παραδείγματι: Δημιουργία Λογαριασμού.
To www.toolsmania.gr μπορεί να κάνει χρήση των ΠΔ που μας παρέχετε on-line για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας. Επιπλέον, η εταιρία μας δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτα μέρη παρά μόνο μπορεί να χρησιμοποιήσει την λίστα (ΠΔ) για να αποστείλει πληροφορία τρίτων.
Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να «αρνείται» την εκτέλεση παραγγελιών όπου παρουσιάζονται ελλείψεις ή ασάφειες στα στοιχεία της φόρμας παραγγελίας. Επίσης δύναται να «αρνείται» την εκτέλεση παραγγελιών οι οποίες έχουν πληρωθεί με ασαφή τρόπο (άλλος αποστολέας & άλλος που πληρώνει κ.λ.π.). Σε αυτές τις περιπτώσεις φυσικά επιστρέφονται τα χρήματα στον χρήστη που έχει πληρώσει για αυτές. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις προκειμένου να βρίσκεται σύντομα μία λύση και να ξεκαθαρίζονται τα στοιχεία, είναι δυνατή η επικοινωνία και αναφορά στην παραγγελία και με τα δύο μέρη (αποστολέα & παραλήπτη) χωρίς αυτό να θεωρείται παραβίαση του προσωπικού απορρήτου.

Ασφάλεια

Έχουμε λάβει μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Το σύνολο των πληροφοριών που σας αφορούν δεν διοχετεύεται εκτός των γραφείων μας. Μόνο το προσωπικό του www.toolsmania.gr που χρειάζεται τις πληροφορίες αυτές για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία, έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Το προσωπικό μας πρέπει να χρησιμοποιήσει απόρρητες λέξεις-κλειδιά (passwords) για να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες. Επιπλέον, οι διακομιστές όπου αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται σε ασφαλή εγκατάσταση. Ο ιστότοπος διέπεται από μέτρα ασφαλείας για την προστασία από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση της πληροφορίας που ελέγχεται από το www.toolsmania.gr

Κοινοποίηση μεταβολών

Εάν μεταβληθεί η παρούσα Πολιτική του www.toolsmania.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα καταγράψουμε τις μεταβολές στην παρούσα σελίδα, παρακαλούμε να τις μελετάτε τακτικά.

Αποδοχή της Πολιτικής μας

Η χρήση του ιστότοπου προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους που θέτει η Πολιτική του www.toolsmania.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του Ιστότοπου. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο μετά από την κοινοποίηση μεταβολών στην Πολιτική του www.toolsmania.gr για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τις μεταβολές.

Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που έχετε κάποιες ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα Contact Us.

 

Ασφαλείς συναλλαγές μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα Πειραιώς e-Commerce .

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το www.toolsmania.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των προϊόντων είναι τα προϊόντα να επιστραφούν χωρίς να έχει αλλοιωθεί η αρχική τους συσκευασία να επιστραφούν με όλα τα έγραφα που τα συνοδεύουν και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

Η καταβολή του τιμήματος γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην αρχική τιμή αγοράς του προϊόντος, αφαιρουμένων των μεταφορικών που αφορούν για την αποστολή και για την επιστροφή του προϊόντος, καθώς και της αντικαταβολή.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας το κοινοποιήσετε γραπτώς στο sales@toolsmania.gr ή τηλεφωνικά καλώντας μας στο 210 300 8755.

Προϊόντα που έχουν αγοραστεί βάση προσφοράς με δωρεάν μεταφορικά κατά την επιστροφή τους ο πελάτης θα επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής & το κόστος επιστροφής  το οποίο θα προκύπτει από το βάρος του προϊόντος μαζί με την συσκευασία του.

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.ToolsMania.gr  πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία)

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα, πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το www.ToolsMania.gr. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί ο κωδικός προϊόντος) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ToolsMania.gr.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 7 ημερών τότε το www.ToolsMania.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στην σελίδα μας είναι αντιπροσωπευτικές των ειδών που πουλάμε και κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει κάποια απόκλιση σε χρωματισμούς η συσκευασία.

Δεν παρέχεται εγγύηση σε κοπτικά εργαλεία (τρυπάνια ποτηροτρύπανα κλπ) στα οποία δημιουργήθηκε πρόβλημα εξαιτίας κακής χρήσης & μεταχείρισης του προϊόντος.